ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 1. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  1.1 Αυτή η σελίδα (μαζί με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τη Δήλωση Cookie σάς αναφέρει τους όρους χρήσης βάσει των οποίων μπορείτε να κάνετε χρήση του ιστότοπού μας στον τομέα www.bouchees.gr (ο «Ιστότοπος»).

  1.2 Η πρόσβασή σας και η χρήση του ιστότοπου υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης και σε όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε αυτούς τους Όρους Χρήσης και ότι συμφωνείτε να τους συμμορφώνεστε. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση της Ιστοσελίδας μας.

  1.3 Ο ιστότοπος είναι ένας ιστότοπος που διαχειρίζεται η Bouchées, μια εταιρεία που έχει συσταθεί στην Ελλάδα της οποίας η διεύθυνση είναι ΒΙ.ΠΕ.Θ., Α10/2, Τ.Κ. 570 22, Σίνδος, Θεσ/νίκη Ελλάδα (“Εμείς”).

  1.4 Όλες οι αναφορές σε «μας», «εμάς» ή «εμείς», στους παρόντες Όρους Χρήσης θεωρείται ότι αναφέρονται στο Bouchées.

  2. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ
  2.1 Η πρόσβαση στον Ιστότοπό μας επιτρέπεται σε προσωρινή βάση και Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε ή να τροποποιήσουμε την υπηρεσία που παρέχουμε στον Ιστότοπό μας χωρίς προειδοποίηση (δείτε παρακάτω). Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν για οποιονδήποτε λόγο ο Ιστότοπός μας δεν είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο.

  2.2 Κατά καιρούς, ενδέχεται να περιορίζουμε την πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του Ιστότοπού μας ή σε ολόκληρο τον Ιστότοπό μας σε χρήστες. Εάν παραστεί ανάγκη, ενδέχεται να αναστείλουμε την πρόσβαση στον Ιστότοπό μας ή να τον διακόψουμε επ’ αόριστον.

  2.3 Εάν επιλέξετε ή σας παρέχεται κωδικός αναγνώρισης χρήστη, κωδικός πρόσβασης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ως μέρος των διαδικασιών ασφαλείας μας, πρέπει να αντιμετωπίζετε αυτές τις πληροφορίες ως εμπιστευτικές και δεν πρέπει να τις αποκαλύπτετε σε τρίτους. Έχουμε το δικαίωμα να απενεργοποιήσουμε οποιονδήποτε κωδικό αναγνώρισης χρήστη ή κωδικό πρόσβασης, είτε επιλεγεί από εσάς είτε εκχωρηθεί από εμάς, ανά πάσα στιγμή, εάν κατά τη γνώμη μας δεν έχετε συμμορφωθεί με οποιαδήποτε από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης.

  2.4 Είστε υπεύθυνοι να κάνετε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας. Είστε επίσης υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι όλα τα άτομα που έχουν πρόσβαση στον Ιστότοπό μας μέσω της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο γνωρίζουν αυτούς τους όρους και ότι συμμορφώνονται με αυτούς.
  3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
  3.1 Έχουμε το δικαίωμα να απαγορεύσουμε ή/και να διακόψουμε τη μετάδοση της Ιστοσελίδας (ή τη λειτουργία πολλών από τις υπηρεσίες της) σε οποιονδήποτε χρήστη, εφόσον σύμφωνα με την εύλογη κρίση μας πιστεύουμε ότι αυτή η πρόσβαση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο εμάς ή/και την χρήστη ή/και οποιοδήποτε τρίτο μέρος, καθώς και ότι ο χρήστης έχει παραβιάσει τους Όρους Χρήσης ή/και τη νομοθεσία.

  3.2 Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε τη λειτουργία του ιστότοπου (ή τη λειτουργία πολλών από τις υπηρεσίες του) λόγω εργασιών ενημέρωσης, βελτίωσης λογισμικού ή βελτίωσης των λειτουργιών ασφαλείας του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο ιστότοπος δεν θα είναι προσβάσιμος από τους χρήστες.

  3.3 Ο πελάτης που πραγματοποιεί μια αγορά μέσω Διαδικτύου δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.


  4. ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  4.1. Οποιαδήποτε παραγγελία μπορεί να αλλάξει ή να ακυρωθεί, μέχρι τη στιγμή της εκτέλεσης, είτε τηλεφωνικά (2310 796511) είτε μέσω e-mail (info@bouchees.gr), αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

  4.2 Σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας σας πρέπει να επιστραφούν στην εταιρεία μας λόγω προβλήματος κατασκευαστή ή λανθασμένης παράδοσης από την εταιρεία μας, η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν με ACS courier στη διεύθυνση Bouchées, ΒΙ.ΠΕ.Θ., Α10/2, Τ.Κ. 570 22, Σίνδος, Θεσ/νίκη Ελλάδα.

  4.3 Η Εταιρεία “Bouchées” δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στις τιμές, τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η μεταφορά εμπορευμάτων με ευθύνη του πελάτη.

  4.4 Σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) Νο 524/2013 και την ΟΔΗΓΙΑ 2013/11/ΕΕ, που μεταφέρθηκε στην Ελλάδα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Νο 70330/2015, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής επίλυσης διαφορών για καταναλωτικές διαφορές με τη διαδικασία της Εναλλακτικής Διαφοράς. Ψήφισμα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν ο πελάτης είναι καταναλωτής (δηλαδή φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός του επαγγέλματός του) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με μια αγορά που έγινε από τον Ιστότοπό μας, μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία ΕΕΔ μέσω μιας ενιαίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας επίλυσης διαφορών σε όλη την ΕΕ (ODR πλατφόρμα), διατίθεται στη διεύθυνση https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή παρατήρηση σε σχέση με μια αγορά που έχετε κάνει από την Ιστοσελίδα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@bouchees.gr και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

  5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
  5.1 Ο ιστότοπος και όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το κείμενο, το σχέδιο, τα λογότυπα, τα γραφικά, τα εικονίδια, τις εικόνες και άλλο υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο (το “Περιεχόμενο”) αποτελούν ιδιοκτησία της Bouchées ή περιλαμβάνονται με την άδεια της σχετικός ιδιοκτήτης.

  5.2 Η χρήση οποιουδήποτε Περιεχομένου, εκτός από όσα προβλέπονται στους παρόντες Όρους Χρήσης, χωρίς τη γραπτή άδεια του κατόχου του Περιεχομένου απαγορεύεται αυστηρά. Θα επιβάλλουμε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης ποινικής δίωξης.

  5.3 Με το παρόν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα ως εξής:

  (α) Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο και να κατεβάσετε αποσπάσματα οποιασδήποτε σελίδας(ών) από τον Ιστότοπό μας για προσωπική σας αναφορά και μπορείτε να επιστήσετε την προσοχή άλλων εντός του οργανισμού σας σε υλικό που δημοσιεύεται στον Ιστότοπό μας.
  (β) Δεν πρέπει να τροποποιείτε το χαρτί ή τα ψηφιακά αντίγραφα οποιουδήποτε υλικού που έχετε εκτυπώσει ή κατεβάσει με οποιονδήποτε τρόπο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε εικόνες, φωτογραφίες, ακολουθίες βίντεο ή ήχου ή γραφικά χωριστά από οποιοδήποτε συνοδευτικό κείμενο.
  (γ) Η κατάστασή μας (και οποιωνδήποτε αναγνωρισμένων συντελεστών) ως δημιουργών του υλικού στον Ιστότοπό μας πρέπει πάντα να αναγνωρίζεται.
  (δ) Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέρος του υλικού στον Ιστότοπό μας για εμπορικούς σκοπούς χωρίς να λάβετε άδεια από εμάς ή τους δικαιοπαρόχους μας.
  (ε) Εάν εκτυπώσετε, αντιγράψετε ή πραγματοποιήσετε λήψη οποιουδήποτε τμήματος του ιστότοπού μας κατά παράβαση των παρόντων Όρων Χρήσης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας θα παύσει αμέσως και θα πρέπει, κατά την επιλογή μας, να επιστρέψετε ή να καταστρέψετε τυχόν αντίγραφα του υλικού που έχουν κάνει.
  (στ) Ως προϋπόθεση για την πρόσβασή σας και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, μας εγγυάστε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό που απαγορεύεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης ή με τρόπο που θα μπορούσε να συνιστά ή να ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα, να δημιουργήσει αστική ευθύνη ή να παραβιάσει οποιονδήποτε νόμο και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να δημοσιεύσετε ή να μεταδώσετε οποιαδήποτε παραβατική, απειλητική, ψευδή, παραπλανητική, καταχρηστική, παρενοχλητική, συκοφαντική, δυσφημιστική, χυδαία, άσεμνη, σκανδαλώδες, εμπρηστικό, πορνογραφικό ή βέβηλο υλικό. Θα συνεργαστούμε πλήρως με οποιεσδήποτε αρχές επιβολής του νόμου ή οποιαδήποτε δικαστική απόφαση που ζητά ή την καθοδηγεί να αποκαλύψει την ταυτότητα οποιουδήποτε δημοσιεύει ή μεταδίδει τέτοιες πληροφορίες ή υλικό. Εγγυάστε επίσης να μας ενημερώσετε αμέσως μόλις αντιληφθείτε οποιαδήποτε παράνομη ή απαγορευμένη χρήση αυτού του ιστότοπου από τρίτους.

  6. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ

  6.1 Ο σχολιασμός και το άλλο υλικό που δημοσιεύεται στον Ιστότοπό μας δεν προορίζονται για συμβουλές στις οποίες πρέπει να βασιστούμε. Ως εκ τούτου, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και ευθύνη που απορρέει από οποιαδήποτε εξάρτηση από οποιονδήποτε επισκέπτη της Ιστοσελίδας μας ή από οποιονδήποτε μπορεί να ενημερωθεί για οποιοδήποτε από τα περιεχόμενά του.

  7. ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ
  7.1 Το υλικό που εμφανίζεται στον Ιστότοπό μας παρέχεται χωρίς εγγυήσεις, προϋποθέσεις ή εγγυήσεις ως προς την ακρίβειά του. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, εμείς και τα τρίτα μέρη που συνδέονται με εμάς αποκλείουμε ρητά:

  (α) Όλοι οι όροι, οι εγγυήσεις και άλλοι όροι που θα μπορούσαν διαφορετικά να υπονοούνται από την ισχύουσα νομοθεσία.
  (β) Οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία που προκλήθηκε από οποιονδήποτε χρήστη σε σχέση με τον Ιστότοπό μας ή σε σχέση με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή τα αποτελέσματα της χρήσης του Ιστότοπού μας, οποιωνδήποτε ιστότοπων που συνδέονται με αυτόν και οποιοδήποτε υλικό αναρτάται σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε ευθύνης για απώλεια εισοδήματος ή εσόδων· απώλεια της επιχείρησης? απώλεια κερδών ή συμβάσεων· απώλεια της αναμενόμενης αποταμίευσης· απώλεια δεδομένων· απώλεια υπεραξίας· σπατάλη χρόνου διαχείρισης ή γραφείου. και για οποιαδήποτε άλλη απώλεια ή ζημία οποιουδήποτε είδους, ανεξάρτητα από το εάν προκύψει και προκλήθηκε από αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας), παράβασης σύμβασης ή άλλου είδους, ακόμη και αν είναι προβλέψιμο, υπό τον όρο ότι αυτή η προϋπόθεση δεν εμποδίζει αξιώσεις για απώλεια ή ζημία της υλικής περιουσίας σας ή οποιεσδήποτε άλλες αξιώσεις για άμεση οικονομική ζημία που δεν εξαιρούνται από καμία από τις κατηγορίες που αναφέρονται παραπάνω.

  8. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ
  8.1 Επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με εσάς σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας, συναινείτε σε μια τέτοια επεξεργασία και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς είναι ακριβή.

  9. ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ
  9.1 Το Περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνει ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Αλλαγές μπορεί να γίνονται περιοδικά σε αυτόν τον Ιστότοπο ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, δεν δεσμευόμαστε να ενημερώνουμε τακτικά τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

  9.2 Επιπλέον, δεν εγγυόμαστε ότι αυτός ο ιστότοπος θα λειτουργεί αδιάκοπα ή χωρίς σφάλματα, ότι τα ελαττώματα θα διορθώνονται περιοδικά ή ότι είναι συμβατή με τον υπολογιστή, το υλικό και το λογισμικό σας, ότι ο ιστότοπος θα είναι ασφαλής, ότι τα σφάλματα θα διορθώνονται στον ιστότοπο, ότι ο διακομιστής που παρέχει τον Ιστότοπο είναι απαλλαγμένος από ιούς ή οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο λογισμικό.

  9.3 Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου της Ιστοσελίδας. Ωστόσο, οι χρήστες αποδέχονται ότι έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε και/ή να διακόψουμε προσωρινά ή μόνιμα ολόκληρο ή μέρος του Ιστότοπου με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους χρήστες.

  9.4 Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημιά (θετική, αρνητική, τυχαία, συμβατική ή άλλη) που προκύπτει από την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών στον Ιστότοπο, τη διακοπή του συνόλου ή μέρους αυτού, την καθυστέρηση, τη μη παράδοση, διακοπή ή κακή λήψη της υπηρεσίας ή απώλεια του περιεχομένου τους, την ύπαρξη οποιουδήποτε σφάλματος. Σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε ανά πάσα στιγμή προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία του συνόλου ή μέρους του Ιστότοπου για συντήρηση ή αναβάθμιση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

  9.5 ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ “ΩΣ ΕΧΕΙ” ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΡΗΤΗ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ, ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΜΕ ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΠΛΗΡΕΣ Ή ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

  10. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
  10.1 Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΜΜΕΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ), ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

  11. ΙΟΙ, HACKING ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΒΛΗΜΑΤΑ
  11.1 Δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση της Ιστοσελίδας μας εισάγοντας εν γνώσει σας ιούς, trojans, worms, λογικές βόμβες ή άλλο υλικό που είναι κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές. Δεν πρέπει να επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον Ιστότοπό μας, στον διακομιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένος ο Ιστότοπός μας ή σε οποιονδήποτε διακομιστή, υπολογιστή ή βάση δεδομένων που είναι συνδεδεμένος στον Ιστότοπό μας. Δεν πρέπει να επιτεθείτε στον Ιστότοπό μας μέσω επίθεσης άρνησης υπηρεσίας ή κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας.

  11.2 Με την παραβίαση αυτής της διάταξης, θα διαπράξατε ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Θα αναφέρουμε οποιαδήποτε τέτοια παραβίαση στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου και θα συνεργαστούμε με αυτές τις αρχές αποκαλύπτοντας την ταυτότητά σας σε αυτές. Σε περίπτωση τέτοιας παραβίασης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας θα παύσει αμέσως.

  11.3 Δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που προκαλείται από διανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσίας, ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας, τα προγράμματα υπολογιστών, τα δεδομένα ή άλλο ιδιόκτητο υλικό λόγω της χρήσης του ιστότοπού μας ή για τη λήψη οποιουδήποτε υλικού που δημοσιεύεται σε αυτό ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο που συνδέεται με αυτό.

  12. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
  12.1 Μπορείτε να συνδέσετε την αρχική μας σελίδα, υπό τον όρο ότι το κάνετε με τρόπο δίκαιο και νόμιμο και δεν βλάπτει τη φήμη μας ή δεν την εκμεταλλεύεται, αλλά δεν πρέπει να δημιουργήσετε σύνδεσμο με τέτοιο τρόπο που να προτείνει οποιαδήποτε μορφή συσχέτιση, έγκριση ή έγκριση εκ μέρους μας όπου δεν υπάρχει.

  12.2 Δεν πρέπει να δημιουργήσετε σύνδεσμο από οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν ανήκει σε εσάς.

  12.3 Ο ιστότοπός μας δεν πρέπει να πλαισιώνεται σε κανέναν άλλο ιστότοπο, ούτε μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας εκτός από την αρχική σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση. Ο ιστότοπος από τον οποίο συνδέεστε πρέπει να συμμορφώνεται από κάθε άποψη με τα πρότυπα περιεχομένου που ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης.

  13. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
  13.1 Όπου ο Ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους και πόρους που παρέχονται από τρίτα μέρη, αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο για ενημέρωσή σας. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί του περιεχομένου αυτών των τοποθεσιών ή πόρων και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους.
  14. ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  14.1 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας μόνο για νόμιμους σκοπούς. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας:

  (α) Με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζει οποιαδήποτε ισχύουσα τοπική, εθνική ή διεθνή νομοθεσία ή κανονισμό.
  (β) Με οποιονδήποτε τρόπο που είναι παράνομος ή δόλιος ή έχει οποιονδήποτε παράνομο ή δόλιο σκοπό ή αποτέλεσμα.
  (γ) Με σκοπό να βλάψουν ή να επιχειρήσουν να βλάψουν ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  (δ) Για να στείλετε, να λάβετε εν γνώσει σας, να ανεβάσετε, να κατεβάσετε, να χρησιμοποιήσετε ή να επαναχρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό που δεν συμμορφώνεται με τα πρότυπα περιεχομένου των παρόντων Όρων Χρήσης.
  (ε) Για τη μετάδοση ή την εξασφάλιση της αποστολής οποιουδήποτε ανεπιθύμητου ή μη εξουσιοδοτημένου διαφημιστικού ή προωθητικού υλικού ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παρόμοιας παρότρυνσης (spam).
  (στ) Για να μεταδώσετε εν γνώσει σας δεδομένα, στείλτε ή ανεβάστε οποιοδήποτε υλικό περιέχει ιούς, δούρειους ίππους, σκουλήκια, χρονολογικές βόμβες, καταγραφείς πληκτρολόγησης, λογισμικό κατασκοπίας, adware ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές πρόγραμμα ή παρόμοιο κώδικα υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικό ή υλικό υπολογιστή.

  15.2 Συμφωνείτε επίσης:

  (α) Να μην αναπαράγουμε, να αντιγράφουμε, να αντιγράψουμε ή να επαναπωληθούμε οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπού μας κατά παράβαση των διατάξεων των Όρων Χρήσης μας.
  (β) Να μην έχει πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση, να μην παρεμβαίνει, να βλάπτει ή να διακόπτει:
  (i) οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας·
  (ii) οποιονδήποτε εξοπλισμό ή δίκτυο στο οποίο είναι αποθηκευμένος ο Ιστότοπός μας,
  (iii) οποιοδήποτε λογισμικό που χρησιμοποιείται για την παροχή της Ιστοσελίδας μας, ή
  (iv) οποιονδήποτε εξοπλισμό ή δίκτυο ή λογισμικό που ανήκει ή χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

  16. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΗΞΗ
  16.1 Θα προσδιορίσουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, εάν υπήρξε παραβίαση αυτών των Όρων Χρήσης μέσω της χρήσης του ιστότοπού μας από εσάς. Όταν έχει συμβεί παραβίαση των Όρων Χρήσης, ενδέχεται να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνουμε κατάλληλη.

  17. Λογισμικό διαθέσιμο σε αυτόν τον ιστότοπο
  17.1 Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα σε οποιοδήποτε λογισμικό που διατίθεται για λήψη από τον Ιστότοπο («Λογισμικό») ανήκουν σε εμάς ή στους προμηθευτές/παρόχους άδειας χρήσης μας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο, ίσως χρειαστεί να συνάψετε άδειες χρήσης με τρίτους παρόχους λογισμικού. Η δυνατότητά σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μπορεί να εξαρτάται από το εάν έχετε συνάψει τέτοιες άδειες. Η χρήση του Λογισμικού από εσάς διέπεται από τους όρους οποιασδήποτε άδειας χρήσης που μπορεί να συνοδεύει ή να περιλαμβάνεται στο Λογισμικό. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τη διευθέτηση τέτοιων αδειών. Μην εγκαθιστάτε ή χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε Λογισμικό εκτός εάν συμφωνείτε με μια τέτοια άδεια χρήσης. Όπου κάνετε λήψη λογισμικού από αυτόν τον ιστότοπο, το κάνετε με δική σας ευθύνη.

  18.ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

  18.1 Μπορούμε να αναθεωρήσουμε αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή, τροποποιώντας αυτήν τη σελίδα. Αναμένεται να ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό για να λαμβάνετε υπόψη τυχόν αλλαγές που κάναμε, καθώς είναι δεσμευτικές για εσάς. Ορισμένες από τις διατάξεις που περιέχονται σε αυτούς τους όρους χρήσης ενδέχεται επίσης να αντικατασταθούν από διατάξεις ή ειδοποιήσεις που δημοσιεύονται αλλού στον Ιστότοπό μας.

  19. ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ
  19.1 Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με το υλικό που εμφανίζεται στον Ιστότοπό μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bouchees.gr

  20. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
  20.1 Αυτοί οι Όροι Χρήσης και η χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς διέπονται από τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η επιλογή της νομοθεσίας. Τα δικαστήρια γενικής δικαιοδοσίας που βρίσκονται στην Ελλάδα θα έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία για οποιεσδήποτε και όλες τις διαφορές που προκύπτουν από, σχετίζονται ή αφορούν τους παρόντες Όρους Χρήσης και/ή τον Ιστότοπο ή στις οποίες οι παρόντες Όροι Χρήσης ή/και ο Ιστότοπος αποτελούν υλικό γεγονός.

  20.2 Εάν αποφασίσουμε να παραιτηθούμε από οποιαδήποτε παραβίαση υποχρέωσης που προκύπτει από αυτούς τους Όρους Χρήσης, τότε αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε παραιτηθεί από οποιαδήποτε άλλη παραβίαση ή οποιεσδήποτε μελλοντικές παραβιάσεις. Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν τυχόν δικαιώματα ή ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από οποιαδήποτε άλλη συμφωνία.

  20.3 Εάν οποιοδήποτε μέρος των Όρων Χρήσης κριθεί άκυρο ή μη εκτελεστό σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των παραπάνω αποποίησης ευθύνης και περιορισμών ευθύνης, τότε η άκυρη ή εκτελεστή διάταξη θα θεωρηθεί ότι αντικαθίσταται από έγκυρη, εκτελεστή η διάταξη που ταιριάζει περισσότερο με την πρόθεση της αρχικής διάταξης και το υπόλοιπο της συμφωνίας θα συνεχίσει να ισχύει.
Καλάθι αγορών