ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μια γλυκιά ιστορία


 Όταν η γιαγιά Παναγιώτα ήρθε, μικρή, στη Θεσσαλονίκη από την Τένεδο, έφερε μαζί της κι ένα μυστικό! Ήξερε τη συνταγή για τα πιο νόστιμα κουλουράκια της γειτονιάς! Κι όποτε τα έψηνε μοσχοβολούσε ο τόπος. Τόσο που άρχισε να φτιάχνει για όλους!

Κάπως έτσι η οικογένεια Δήμου ξεκίνησε να ασχολείται με την εστίαση!

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1948 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα κουλουράκια της γιαγιάς Παναγιώτας Δήμου ήταν ανάρπαστα. 

Image
Image

Tο 1991 από την εγγονή πια Παναγιώτα Δήμου, στο κέντρο της πόλης, ξεκινάει τη λειτουργία του, κατάστημα και  εργαστήριο παραγωγής μυρωδάτων, τραγανών… μπισκότων. Για 3η γενιά συνεχίζεται η παράδοση της γλυκιάς γεύσης. Τότε ιδρύεται η εταιρία Bouchées και λανσάρονται τα mini βουτήματα και πτι φουρ. Το 1995, το εργαστήριο μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Συκιές, ενώ το 1999 μεταφέρεται εκεί και το κατάστημα λιανικής, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα. Το 2002 η παραγωγή εκσυγχρονίζεται πλήρως και μεταφέρεται στη ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Το μυστικό όμως της γιαγιάς Παναγιώτας είναι ακόμη κρυμμένο σε μια γλυκιά mini μπουκίτσα Bouchées! 

Ανακαλύψτε το!

Μια γλυκιά φιλοσοφία


Η εταιρία Δήμου Παναγιώτα & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1991. Με αντικείμενό της τα προϊόντα  ζαχαροπλαστικής και στόχο να διατηρεί σχέσεις γλυκές με όλους! Καταναλωτές, εμπόρους, αλλά και προσωπικό! Πώς; Μένοντας πάντα σταθερή στην εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών, προϊόντων αλλά και ανθρώπων. Με τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την άψογη εξυπηρέτηση, έμφαση και τις πάντα εξαιρετικές τιμές.

Αποτέλεσμα; Η γρήγορη ανάπτυξη !

Image
Image

Σήμερα, τα προϊόντα Bouchées, χάρη σε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων και εμπόρων, φτάνουν σε όλη την ελληνική επικράτεια!  Εδώ και 5 χρόνια οι γεύσεις Bouchées ταξιδεύουν σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής!

Η  εταιρία, στην προσπάθειά της να πρωτοπορεί, με νέα προϊόντα και πρωτοποριακές ιδέες, έχει ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα του Γ’ Κ.Π.Σ. που της εξασφαλίζει την τεχνολογική υποστήριξη, για παραγωγή καινοτόμων προϊόντων!

BOUCHEES - SALON DE BISCUITS

logo whiteΔήμου Παναγιώτα & ΣΙΑ Ο.Ε.
Εργοστάσιο Ζαχαροπλαστικής

ΒΙ.ΠΕ.Θ., Α10/2, Τ.Κ. 570 22, Σίνδος, Θεσ/νίκη

Τηλέφωνο: 2310 796511 - Φαξ: 2310 569610

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fcbΑκολουθήστε μας στο Facebook

GOOGLE PLAY

BOUCHEES ΓΚΑΛΕΡΙ

modules/mod_accessibility/assets/images/icons/open_icon_1.svg
Etpa Espa 300x50