Μια γλυκιά ιστορία

Όταν η γιαγιά Παναγιώτα ήρθε, μικρή, στη Θεσσαλονίκη από την Τένεδο, έφερε μαζί της κι ένα μυστικό! Ήξερε τη συνταγή για τα πιο νόστιμα κουλουράκια της γειτονιάς! Κι όποτε τα έψηνε μοσχοβολούσε ο τόπος. Τόσο που άρχισε να φτιάχνει για όλους!

Η αφοσίωση μας, η χρήση ποιοτικών υλικών και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
CEO
Η ιστορία μασ

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1948 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα κουλουράκια της γιαγιάς Παναγιώτας Δήμου ήταν ανάρπαστα. 

Tο 1991 από την εγγονή πια Παναγιώτα Δήμου, στο κέντρο της πόλης, ξεκινάει τη λειτουργία του, κατάστημα και  εργαστήριο παραγωγής μυρωδάτων, τραγανών… μπισκότων. Για 3η γενιά συνεχίζεται η παράδοση της γλυκιάς γεύσης. Τότε ιδρύεται η εταιρία Bouchées και λανσάρονται τα mini βουτήματα και πτι φουρ. Το 1995, το εργαστήριο μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Συκιές, ενώ το 1999 μεταφέρεται εκεί και το κατάστημα λιανικής, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα. Το 2002 η παραγωγή εκσυγχρονίζεται πλήρως και μεταφέρεται στη ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Η εταιρία, στην προσπάθειά της να πρωτοπορεί, με νέα προϊόντα και πρωτοποριακές ιδέες, έχει ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα του Γ’ Κ.Π.Σ. που της εξασφαλίζει την τεχνολογική υποστήριξη, για παραγωγή καινοτόμων προϊόντων!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Καλάθι αγορών